Knikarmschermen

Met een knikarmscherm creëert u heerlijke schaduwrijke momenten wanneer het u uitkomt. 
Een knikarmscherm noemen we bij Zonwering Bert ook wel een terrasscherm of zonnescherm. Spelen met de zon: dat is buitenzonwering van Zonwering Bert!

Veel voordelen

De knikarmschermen van Zonwering Bert zijn gefabriceerd van hoogwaardige materialen. Het doek is ijzersterk en verkrijgbaar in talloze (trend)kleuren. Geef uw woning direct een trendy uitstraling met nieuwe klikarmschermen van Zonwering Bert! Wilt u ’s avonds lekker lang in de tuin zitten? De knikarmschermen bieden warmte in de avonduren terwijl ze overdag voor verkoelende schaduw zorgen. Een heel etmaal plezier van uw knikarmsysteem dus. Zonwering Bert komt graag langs om uw specifieke situatie te bekijken. Zonwering Bert werkt met de systemen van Suncircle; kwalitatief hoogwaardig en altijd wel iets dat past bij uw vraag.

Zomerse dagen, zwoele zomeravonden

Creëer veel schaduw op warme zomerdagen. Maar ook heerlijke beschutting op een zomeravond. Dat kan allemaal met de knikarmschermen van Zonwering Bert. Wanneer de schemering invalt, koelt het af. Met de knikarmschermen van Zonwering Bert neemt uw wooncomfort toe: overdag en ’s avonds extra woonruimte in uw tuin!

Extra sfeervol

’s Avonds nog langer van het buitenleven genieten. Met onze optionele geïntegreerde verlichting schept u extra sfeer. Met de knikarmschermen van Zonwering Bert geniet u gezellig en comfortabel nog langer van een heerlijke zomeravond. Wilt u uw zonnescherm openen of sluiten? Dan doet u dat eenvoudig rechtstreeks vanuit uw stoel. De knikarmschermen van Zonwering Bert bedient u met uw smartphone of een bijgeleverde afstandsbediening.

Vrijblijvend offerte aanvragen?