Pergolazonwering

Buitenleven ten top met pergolazonwering! Geniet van zon of schaduw met een ultrasterke aluminium pergola. Met deze vrij te plaatsen opstelling haalt u binnen naar buiten. Profiteren van het heerlijke buitenleven doet u zeker weten onder een luxe pergola-opstelling van Zonwering Bert. En met de optionele verlichting creëert u bovendien een buitengewone sfeer.

Subtiele overkapping

Met pergolazonwering van Zonwering Bert overkapt u uw terras op een subtiele manier. Het fijne van dit systeem van Suncircle is dat u uw muren niet belast, zoals met knikarmsystemen. U kunt ook kiezen voor een stand-alone type. Met handige ritsscreens sluit u de pergola mooi en gemakkelijk af.

Beschermd genieten

De warmte van de zon op uw huid is heerlijk, maar te veel zonlicht kan schadelijk zijn. U hoeft niet direct naar binnen te vluchten om een schaduwplek op te zoeken. Creëer een fijne plek onder een pergola! 

Langer genieten!

Pergolazonwering is ideaal als functionele zonwering, waar u ook ’s avonds nog lang profijt van hebt. Het doek houdt de warmte vast waardoor u langer buiten kunt zitten. Een echt buitengewone sfeer creëert u met geïntegreerde verlichting. De (optionele) verlichtingsbalk kan op diverse plekken worden gemonteerd. Op en top gezelligheid tot in de late uurtjes!

Vrijblijvend offerte aanvragen?