Screens

Met de screens van Zonwering Bert filtert u de zon op een manier zoals u dat wilt. Screens zijn filterend of verduisterend en zitten in een geleider, zodat u geen kieren hebt. Zonwering Bert werkt met de kwalitatief hoogwaardige producten van Suncircle. Zonlicht zoals u het wilt!

Zonfilter of verduisterend?

Een screen en toch naar buiten kijken? Met de ritsscreens van Zonwering Bert kan dat gewoon. Ritsscreens filteren het zonlicht tot 85%. Wilt u de screens als verduistering gebruiken? Ook dat kan. Vraag naar de diverse mogelijkheden van het doek naar keuze. De kenmerken van het screendoek bepalen de mate van het zicht naar buiten, de verduisterende werking en de filtering van het zonlicht. Zonwering Bert adviseert graag!

Windvaste ritsscreens

Op zoek naar windvaste buitenzonwering? Zonwering Bert plaatst ze graag. Het doek is gefixeerd in de geleiding, waardoor ook kieren aan de zijkant tot het verleden behoren. Ook ’s avonds langer genieten op uw eigen terras. Met de ritsscreens van Zonwering Bert dicht u de opening in uw terrasoverkapping vakkundig af.

Breed inzetbaar

Screens zijn breed inzetbaar. Ze zijn gemakkelijk op elke plaats aan of om het huis te monteren. Screens geven een zacht en diffuus licht in huis. Zonwering Bert werkt met de screens van  SunCircle. Deze zijn uitgevoerd in een ronde of afgeschuinde kast, stuk voor stuk verkrijgbaar in alle denkbare RAL-kleuren.

Slim maatwerk

Screen functioneren als zon- en warmtewering, maar ze zijn ook goed toepasbaar om veranda’s af te sluiten. Dit is handig voor extra privacy en/of bescherming tegen wind. SunCircle-screens zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar (tot 6,5 meter breed). Vraag naar ons speciale maatwerk voor uw bijzondere situatie!

Vrijblijvend offerte aanvragen?