Meer dan 25 jaar ervaring!      Advies op maat!      Alleen de beste kwaliteit!    Klanten geven ons 4.5/5 sterren!

                                             Profiteer van extra voordeel en snelle montage tijdens deze voorjaarsmaanden! Wacht niet tot de drukte en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Meer dan 25 jaar ervaring! Advies op maat!

Alleen de beste kwaliteit! Reviews: 4.5/5 sterren!

Over Bert

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren monteur voor al uw zonweringoplossingen? Maak kennis met Bert Renkema, dé zonweringspecialist in Friesland! 

Bert Renkema: Van sleutels tot zonwering

Bert Renkema is zo’n 33 jaar geleden gestart in de bouwsector. Na 22 jaar besloot hij zijn expertise te verleggen naar een ander vakgebied: zonwering! Tegenwoordig is Bert dé allround zonweringsspecialist van Friesland en het belangrijkste is dat hij ervoor zorgt dat je zonwering probleemloos functioneert!

Slotenspecialist

Bent u buitengesloten en/of bent u op zoek naar een slotenspecialist? Zoek niet verder, Bert Renkema is ook slotenexpert in Friesland en omstreken en zorgt ervoor dat u snel weer naar binnen kan en vervangt en onderhoudt alle mogelijk denkbare sloten! Kijk op www.bert-renkema.nl!

Het motto van Bert is: ‘Zeggen wat je doet en doen wat je zegt!‘. Op Bert kun je rekenen voor vakkundige en betrouwbare service, dag en nacht.

bert renkema, zonwering bert