Meer dan 25 jaar ervaring!      Advies op maat!      Alleen de beste kwaliteit!    Klanten geven ons 4.5/5 sterren!

                                             Profiteer van extra voordeel en snelle montage tijdens deze voorjaarsmaanden! Wacht niet tot de drukte en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Meer dan 25 jaar ervaring! Advies op maat!

Alleen de beste kwaliteit! Reviews: 4.5/5 sterren!

Rolluiken

Met de hoogwaardige rolluiken van Zonwering Bert verduistert u uw (slaap)kamer zodat u geen last heeft van buitenlicht. Ook staan rolluiken garant voor een optimale klimaatbeheersing van uw woning. Daarnaast bent u extra beschermd tegen ongewenste bezoekers: met de rolluiken van Zonwering Bert maakt u het inbrekers lastig om uw woning te betreden! De rolluiken zijn van de beste kwaliteit en worden in Nederland geproduceerd door SunCircle. 

Makkelijk bedienen

Het is ontzettend handig om met functionele rolluiken uw ramen of deuren af te sluiten. Qua bediening zijn er veel mogelijkheden: met een schakelaar, uw smartphone of de afstandsbediening. Wilt u voorkomen dat uw motor bij weerstand blijft doordraaien en kapot kan gaan? Kies dan voor een motor met weerstandsherkenning.

Robuust en dicht

Door de robuustheid en dichtheid hebben rolluiken een legio aan voordelen. Ze verduisteren optimaal maar ook verhogen ze uw veiligheid omdat ze inbraakvertragend zijn. En wat dacht u van een lagere energierekening? De dichtheid zorgt voor isolatie, wat de klimaatbeheersing in uw woning ten goede komt. Een fijne bijkomstigheid is ook dat het stevige materiaal van de rolluiken geluiden van buitenaf dempt. En natuurlijk kunt u uw rolluiken aanpassen aan de uitstraling van uw woning. Ze zijn verkrijgbaar in de standaard RAL-kleuren.

rolluik, zonwering bert