Rolluiken

Onze ooster- en zuiderburen weten het allang. Rolluiken hebben vele voordelen.

Zoveel voordelen!

Begin uitgerust aan een nieuwe dag. Verduister uw (slaap)kamer met een rolluik zodat u geen last heeft van buitenlicht. Maar ook staan rolluiken garant voor een optimale klimaatbeheersing in uw woning. Het houdt warmte en koude buiten. Daarnaast maken rolluiken het ongewenste bezoekers lastiger om uw woning binnen te dringen.

Hedendaags qua bediening

Het is ontzettend handig om met functionele rolluiken uw ramen of deuren af te sluiten. Qua bediening zijn er veel mogelijkheden: met een schakelaar, uw smartphone of de afstandsbediening. Wilt u voorkomen dat uw motor bij weerstand blijft doordraaien en kapot kan gaan? Kies dan voor een motor met weerstandsherkenning.

Robuust en dicht

Door de robuustheid en dichtheid hebben rolluiken een legio aan voordelen. Ze verduisteren optimaal maar ook verhogen ze uw veiligheid omdat ze inbraak vertragend zijn. En wat dacht u van een lagere energierekening? De dichtheid zorgt voor isolatie, wat de klimaatbeheersing in uw woning ten goede komt. Een fijne bijkomstigheid is ook dat het stevige materiaal van de rolluiken geluiden van buitenaf dempt. En natuurlijk kunt u uw rolluiken aanpassen aan de uitstraling van uw woning. Ze zijn verkrijgbaar in de standaard RAL-kleuren.

Vrijblijvend offerte aanvragen?