Verandazonwering

Binnen én buiten het beste! Dat is de verandazonwering van Zonwering Bert. Met de stoere verandaoplossingen van Zonwering Bert hebt u zelf de keuze of u de zon toelaat of niet. Zonwering Bert werkt uitsluitend met de kwalitatief hoogwaardige producten van Suncircle.

Ultiem genieten

In een glazen serre of overkapping kan het flink warm worden, uit de wind en in de felle zon. Ultiem genieten van de zon begint met verandazonwering van Zonwering Bert. U kunt flexibel omgaan met zon én schaduw, waardoor het voor u perfecte klimaat ontstaat. En wat helemaal gemakkelijk is: u bedient uw zonwering heel gemakkelijk met een afstandsbediening of smartphone.

Perfect maatwerk voor iedere situatie

Met de serrezonwering of verandazonwering van Zonwering Bert geniet u
van het betere buiten- én binnenleven. Serre- of verandazonwering van Zonwering Bert zijn geschikt voor vlakke of schuine raampartijen. Deze hebben een windvaste constructie. De doeken worden door een veersysteem op spanning gehouden en staan zeer strak waardoor ze niet gaan klapperen.

Stijlvolle doekkleuren

Zoveel mensen, zoveel wensen. En dat geldt zeker voor de inrichting van een woning. Pas uw zonwering aan uw interieur en inrichting aan. Modern of landelijk, trendy of toch klassiek? Binnen het assortiment van Suncircle is er altijd iets te vinden dat past bij uw smaak. De zonweringsdoeken van SunCircle zijn in allerlei kleuren en dessins verkrijgbaar. Daardoor ontstaat altijd de ultieme match met uw interieur. Vraag een staal aan van het doek van uw keuze om de juiste beslissing te maken. Zonwering Bert adviseert u graag!

Specifiek maatwerk

Heeft u een specifieke situatie met veel vlakke of schuine raampartijen? Laat Zonwering Bert eens met u meekijken. Binnen het kwalitatief hoogwaardige aanbod van Suncircle is ook zeker een oplossing voor uw veranda of serre voorhanden. Zonwering voor uw serre of veranda wordt speciaal op maat gemaakt. Hierdoor is het altijd toe te passen op uw specifieke situatie, tot zes meter uitval.

Vrijblijvend offerte aanvragen?